Tuesday, September 16, 2008

cerita yg best

salam,
a little bit preview pasal movie and novel yg aku suka buat setakat ini...

the 10th kingdom : dpt tgk episod 1 & 2 jer kat Hallmark.

nnt2 try tgk kat YouTube jer..

novel triller daripada ramlee awang murshid:

1. Bagaikan Puteri

2. Cinta Sang Ratu

3. Hijab Sang Pencinta

kisam seram paling syok giler n x leh nak miss..

"kekasih ku seru"

sutera maya : cerita ni aku layan sambil tunggu waktu berbuka pose..

HOUSE M.D : selalu gak tgk.. best jgk la

Grey's Anatomy : best tgk DR2 dlm citer ni...

Ayat-ayat cinta : aku tgk citer ni kat youtube jer.. time ofis hour..hehe
nnt bile ada citer baru2 ke, novel baru2 ke aku citer lagi di lain post..
wslm...

3 comments:

(¯`v´¯)♥nrina♥(¯`v´¯) said...

suka citer house & CSI & desperate house wife..tapi slalu tak dpt tgk pasal lupa hhehe...

cerita melayu pun best gak...dulu suka citer vice versa..kelakar..sinis gak tu
sekarang takde ler...kalau ade tu tgk ler..tapi tak ikut sgt pasal bz cheh bz konon hehehe...

.:Dudu:. said...

nrina:
desprerate house wife pon best gak.. tp lagi best prison break..
klu citer melayu ni pon depends pd kualiti citer..hehe..bz ngan anak2 ker??

bayu said...

Du!!
kite nk sgt tgk the 10th kingdom tu lg...last tgk tem sek men kot...cuti sek..