Thursday, September 18, 2008

new fragrances n new products

salam,

Beberapa hari lepas, lepas blk dr ofis, ingat nak hntr beg baju adik aku,fatin kat Hostel Sekolah Tinggi Perempuan Melaka (sekolah lama aku dulu). Bile smp jer sekolah, aku ajak atin blk rmh, nnt esk pagi2 aku hntr dia gie sekolah la terlanjur aku nak gie ofis.. sebenarnya aku ajak dia balik sbb nak srh dia temankan aku gie Tesco nak gie Guardian jap…nak beli perfume..hehe…
saje jer aku nak nyusahkan adik aku, padahal esk dia ada trial SPM subject chemistry...


Ni la perfume baru aku:

ADIDAS FRUITY RHYTHM

color pink lagi..uish..jambu..
tp bau nyer wangi dari yg lain2..
Harga yg sgt berpatutan…


klu nak beli fragrances yg mahal2 n berjenama.. uish x mampu den…
Mcm body shop ke.. aku rs mahal sbb kecik sgt, tp wangi…
Lagi satu DKNY, yg botol fragrances dia shape apple color hijau.. aku x pernah bau.tp mesti best sbb color hijao n shape yg menarik..tp harganyer pergh!!! Sure mahal pnya…


Ni plak cleansing foam and moisturizing:
ORGANIC AID VITAMIN E
klu nak di ikutkan harga, agak mahal la sebab cleansing foam yg kecik tu jer dah RM15.99...
moisturizing yg kecik tu plak RM14.88... klu beli pack besar harga nyer dua kali ganda..uhuhu..kopak duit gaji aku.. tp product ni ok coz aku dah usha lama dah. since aku study 2nd year lagi... tgk member2 yg guna semua ada nmpk perubahan..
so, selamat tinggal SAFI, selamat lagi suci....=D
wslam

4 comments:

fattnieniey said...

saya ader pki gak organic aid mosturizer. tapi baru pakai la,tak tahu lagi macam mane. bagus eh? kalau bagus,kena teruskan la.hehehe

.:Dudu:. said...

fatt: bile sy guna mmg ada perubahan...
sbb member2 lain guna pon ada perubahan.. harap awk pun merasai perubahan tersebut..=)

jijin said...

leh tanya tak? perubahan tu mcm mana?

.:Dudu:. said...

susah nak jawab ni..
sbb perubahan tu terlalu subjective..

tp ada mmbr sy time tu dia accident ada calar balar kat muka, dia pki moisturizer ni, alhamdullilah, calar balar tu hilang..