Tuesday, June 2, 2009

Den xcayo yg den nak jd NURSE~~


SALAM....

Tadi open web SPA, try lah tgk2 kot2 ada kepu
tusan interview...
Yeah...dah kuar...
TAPI..........

Dush!! Dush!! Dush!!
Macamne erk nak bt kasi leh percaya yg aku dpt tawaran jadi jururawat pelatih???
Rasa nye, time interview aku dpt tawaran utk jd pembantu farmasi pelatih, xpun jururawat pergigian pelatih...

Tapi bile aku check keputusan interview, aku dpt Jururawat pelatih, wah...aku xcayo..aku xcayo...

Mampukah aku nak jd jururawat yg berjaya???
Pape pun, klu rezeki Allah dah tetapkan kite dpt itu, so kita terima lah..
Klu ikutkan skrang mmg susah nak dpt keje berikutan masalah ekonomi yg semakin menurun...
So, grab je apa yg dpt dulu.... Semoga aku tabah menempuh se
gala dugaan-NYA...

note:
*wei,klakar lah..nape erk..?? nape jururawat plak erk?? ahaha...*
*dulu nak sgt jd doctor, skrang jd nurse pun nurse lah...janji under Kementerian kesihatan*

Kod Skim: 4310
Jawatan: Jururawat Pelatih
Tarikh Temuduga: 22/4/2009

Keputusan Temuduga:
Tahniah ! Anda telah berjaya dan surat tawaran akan dikeluarkan oleh Kementerian/Jabatan berkenaan.
Kementerian/Jabatan : KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA, BHG. SUMBER MANUSIA, ARAS 9 & 10, BLOK E7, PARCEL E, PUSAT PENT. KERAJAAN PERSEKUTUAN


Alhamdulillah~
Wasalam.....

10 comments:

Shazwani Adnan said...

salam

dura, tahniah. jadi nurse pun masih boleh berkhidmat kepada ummah juga. asal lkhlas dan redha, insyaallah dipermudahkan.

all the best

Nur Farhana said...

Dudu.. Heehee.. Jom keje dgn aku.. Heehee.. =p

Hafizuddin Awang said...

tahniah dudu. jd nurse pon best jugak. dpt bkhidmat kpd masyarakat secara langsung.

::dE Tr!0:: said...

congrats fren!!!!!....all d best to u..nurse pun nurse lahh..:)

bayu said...

tahniah dura..ad pluang tkr keje..under gov lg bgs if pmpuan..tp ko nti kat ne?

~~~Mr Ez~~~ said...

congrats pat jd MISI...leh rawat org..hehe..bila daftar??konpem g r ni ekz?

payarumput21 said...

Duraaaaa!!!


Akak sakit perutttt!!!

Hehehehe... ;-p


Congrats.. semoga berbahagia...

Miza said...

wahhh... kawan aku nak jd nurse...
tahniah2x... leh jd pengganti ayah...
hehehe

kylex said...

tahniah..berkat kesabaran anda,telah dpt keje yg bagus tw..jgn cucuk kuat2 yerk nnt,heheh..

thani abdul aziz said...

salam dudu!

lama x jenguk sini.. dah byk cerita ketinggalan neh. hehe.. nway congratulation for the offer. insyaAllah u'll make a good nurse. hehe.. igtkan dulu kamu dah keje permanent yg design2 tuh. rupa2nya ada bakat terpendam.. hehe.. nway congrats again!