Friday, June 12, 2009

Finally........... Nurse Wannabe!! :)



Salam...........

9 June 2009 : Aku dpt surat seperti di bawah... menyatakan aku x berjaya dlm interview jawatan separa perubatan.... Terkedu sekejap aku.... nak nangis pun xde makne... sabar je, last2 decide kuar p mkn pizza ngan "dia"...ehehehe... hilang tensen jap....
"dia" ckp, kita dah usaha,doa and tawakal...dah xde rezeki jugak, xpelah, kite try cr keje yg lain pulak..... aku just angguk jew.... padahal dlm hati rs pedih sbb xdpt.... tp, happy sbb dpt mkn pizza, "dia" yg belanja..hehe..TQ...





10 June 2009 : Aku blk dr kerje lewat skit.... then, ayah call tanya aku kat ne... Ayah ckp ada berita gembira... nnt balik baru cerita.... so, sepanjang-panjang perjalanan balik, mind aku pikir macam2... apa lah berita gembira tu agaknye... surat panggilan interview lagi ke... rupa2nya... surat kat bwh ni yg aku dpt rupanya.... hehe...suka balik.... tp masih risau...kene dpt surat tawaran baru aku betul2 lega.....




12 June 2009: Aku kat ofis, and tetiba ayh call.... dia ckp surat tawaran dah smp... Aku kene lapor diri 1 Julai 2009 kat Hospital Pakar Sultanah Fatimah Muar, Johor. So, lega dah sekarang... get ready utk berjuang...hehe....

Any information pasal Hospital Pakar Sultanah Fatimah just go to this link:
http://www.hpsf.gov.my/

note: thanks to those who give comment yg ucap tahniah pasal hal ni...hehe... thanks a lot...

ALHAMDULILLAH..............

wasalam....

3 comments:

~~~Mr Ez~~~ said...

mesti misi semakin bz pasni...jgn lupa upd8 blog...

hady said...

tahniah
wah, jadi nurse kana banyak sabar tau
jangan marah marah pada pesakit

kena kenyit mata selalu pada pesakit
baru dorang cepat sembuh
hahah

.:dura:. said...

to Mr Ez: Insyallah jika ada kelapangan masa pasti update..hehe..

to abg hady: hehe..kenyit mata eh?? klu cepat sembuh bagus lah, klu dah sembuh xnak discharge pun ssh jgk..sbb ada nurse yg kenyit2 mata..ahaks...