Monday, January 12, 2009

Tagged by weng .:10 perkara ttg saya:.


salam...


10 perkara tentang org yang tag saya. Nama dia kan.. Wanie Weng a.k.a Nurhazwani...
dia member aku time study kat UiTM Araw...
dia bdk course dip.account information system (DAIS) *tp ni dulu la, skrang dia further study 1st degree kat mana tah..x tao :P*
dia jugak seorng Tennis Craze...
dia org ke-2 tag aku dlm dunia blog ni...ahaha...


1) Nama: Nurhazwani @ wanie @ c comel @ c ba
ek hati @ budak baek *oh terperasan di situ*
2) Pelupa. Serius ni...

3) Cepat berubah - hari ni benci giler driving, esk rase nak msk F1 pulak. (
contoh lerr) camane ni :'(
4) Easy - easily excited, easily bored. Easily laugh, easily cry.
5) Suka berkawan :D
6) Suka buat2 tak tahu - selalu tau org tu ade niat lain tp suka buat2 tak tahu. Nak tgk sejauh mane org tu nak gunakan kite etc..

7) Sangat sangat sayang ayah saye!

8) Saye tak keluar malam atau balik malam.
Kan dah kate saye baik! lol
9) Seorang yg cintakan alam sekitar, suka involve dgn kelab2 remaja, volunteer work, pembangunan etc.
wah!
10) Suke sports tapi sangat benci RAGBI!


Tentang miss dudu plak....:


1. Love a new gadget...
namun hanya mampu berasa kagum sbb x mampu nak memiliki.. :(




2. Tak suka atao geli gile dengan menatang "GECKO"
("GECKO" adalah word dlm bhs jepun, klu nak tao amende menatang ni, cr sendiri maksudnya sbb saye geli nak sebut and tulis )

3. Sgt jujur...x pandai nak menipu
(dgn parent selalunya... anak yg baikkan?? ahaha...)

4. Sgt suka makan.... yg sedap2 je.. :P

5. x pernah naik plane.. kesiannye saye...

6. Suka berangan....:P

7. x leh nak drive slow klu tgh rushing...ish,bahaya2...

8. Relax je klu ngah nervous...

9. Cepat bosan...

10. Suka sukan yang Extreme.. (cth: budgee jumping, Rappelling... syok ooo)



Wasalam...

8 comments:

Miza said...

huhuhu aku tau binatanp pe gecko tu huhuhu... tp kat umah aku bnyak r binatang tu...hehehe

.:dura:. said...

ko jgn sebut miza..
aku x nak dgr word tu..haha..
boleh demam ooo...

payarumput21 said...

Salam..

Hmmmm... tak pandai menipu tak bererti baik.. it goes to say.. the person is not so creative.. Ahaks.. ;p

Hehehehe.. well.. I don't dare tipu mak bapak.. till today.. sebabnya??? We'll be parents one of these days (my case.. I am a mother.. hehehe).. what goes round.. will come back to you round..
Bare in mind.. you'll have to make-up 2 lies to cover one.. :)

Global Excellent Marketing Sdn Bhd said...

FORUM Pertanian & Industri Asas Tani Malaysia (GEM Community) - www.gem.socialgo.com

DIREKTORI Pertanian & Industri Asas Tani Malaysia - www.pertanianmalaysia.blogspot.com

Global Excellent Marketing Sdn Bhd(GEM), Perunding, Pembangunan & Pengurusan Industri Sarang Burung Layang-Layang (Walet/Walit), Pakarekabentuk Rumah Burung Layang-Layang (Walet/Walit) - www.gem.tl.my

.:dura:. said...

to pri21:
frankly, setiap kali nak "lies", mesti kantoi bile parent tanya banyak soalan... in the end diorng tao kisah sebenar...
sbbnya, x pandai nak jawab soalan dlm ms yg singkat...kene take a long time nak jawab... ahaha..
tp sometimes, ada benda yg terpaksa di rahsiakan... x semua perkara kita boleh kongsi ngan parent...sometimes we need frens to solve ur problem...
ur right..it goes to say.. the person is not so creative...yes,i am... :P hehe.....

.:dura:. said...

wah..ada advertising plak kat sini...:)

wanieweng said...

byk gle aku nak comment ni!
1st of all, saye laa wanie yg comel tu.
hahahahaha

1. love new gadget-study laa rerajin ye.akan mampu juge satu hari, sampai xtaw nk pilih mane pulak :P

2. gecko = cicaakkkkkkkkkkk! hahahahah (saje nak sebot :P)

3. "rilex klu nervous"- hebat seyhh. nak tips!!

4. aku pn ske sukan extreme. ajak laa klu de pape taw! hehehe. camping ke...

Sekian sahaje dari saye..

p/s: aku kat uitm s.alam ye :P

.:dura:. said...

weng:
1. kene blajar rajin2 jer ke br bleh beli?? ahaha...
2.hampeh....nak sebut jugak...aku br terperanjat ngan menatang ni td....
3.nak tips?? ahaha... senang jer, ko bt2 lah x ada pape berlaku...so rilex la tu...
4.ko pun suka extreme...bagus2... kita same2 la...klu ko ada pape ajak la aku skali...

owh ko kat s.alam...nnt aku timbul kat s.alam..insyallah... :P