Friday, October 3, 2008

Typical Raya - Part 1 (sambungan...)

sambungan dari bawah.....



Sampai jer kampung family2 mak yg lain dah smp dulu.... so, mcm biasa sesi bermaaf2an bermula....semua berbaris ikut sibling.. dr anak pertama smp ank yg bongsu.. di sebabkan mak aku anak sulung so, family kitaorng mulakan dulu sesi bermaaf2an...






Berbaris yer... jgn potong barisan..hehe.. (tahun ni, ketujuh-tujuh adik-beradik mak beraya kat kampung.. thn depan diorng raya kat rmh mertua masing2...)









Dikala family2 yg lain pergi sembahyang raya...kitorng yg x pergi ni,bz isi kuih utk dihidangkan bt para tamu yg bakal dtg....



Sesi Gigam a.k.a Gila Flash melanda semula di pagi raya:












Klik2!!! Senyum....





Kepada sesiapa..klu nak buat rmh terbuka..jgn panggil diorng ni...nnt mcm tsunami la diorng kerja kan mknan di rumah anda..licin...ahaha.. lihat2 bukti nyer... =)



Habis dah cerita pasal hari raya dgn family belah mak....
Blum lagi cerita hari raya dgn family belah ayah...
Adakah lagi meletop dr kisah di atas dan di tambah dgn gambr2 yg lebih menarik??
Tunggu ”Typical Raya Part 2” on the next post….

Note : uhuhu.. kureng dpt duit raya coz dah keje…tp dpt jugak..bangga giler still dpt…hehe… thn ni x aku x ada baget duit raya utk cousin2. Cuma baget duit raya utk nenek and atok (blah mak), nenek, maklong and makngah (blah ayah), mak ngan ayah jer. Yang lain sowy yerk...


Wslm....

2 comments:

thani abdul aziz said...

meriahnya! haha.. nway slamat hari raya cik dudu

.:Dudu:. said...

nmpk mcm meriah ker?? hehe...
hopes ur eid fitri also meriah walaupon di perantauan..=)