Sunday, October 26, 2008

.:Without:.

Salam,

Resah yg ku ubah dalam kata
Melukiskan kesunyiaan
Tanpa engkau aku tak mengerti
Meski pagi itu indah
Tapi akan sunyi tanpa mu
Menemani aku sepi

Tanpa cintamu aku resah
Tanpa kasihmu aku hampa
Tanpa dirimu aku mati
Kini benar2 ku rasakan dalam relung hati ku tanpa mu aku x mengerti
Takut jauh dari mu dan kau tinggalkan ku sendiri
Tanpamu aku mati

Oh..my camera..where are u right now?? Are u ok??
I really miss u…uhuhu..
I can’t live without my camera…

Camera kesayangan skrang x ada dalam pegangan sbb terpaksa di tinggal kan kepada seseorng yg aku sendiri pun x kenal atas urusan kerja yang penting...
Rasa macam x best la klu camera tu x ada… esk nak gie open house deepavali kawan ayah… x pat la nak merakam detik2 indah... uhuhu...
baru berpisah 3 hari ngan my camera dah rasa x keruan.. argh!!!! Nak balik camera saya…nak balik…

Tapi aku kene bersyukur la, ini camera x ada pun sbb atas urusan kerja… org lain ada yg camera hilang, rosak… diorng lagi sedih dari aku...
uish, x kan la sbb hal ni aku nak rasa down plak kan, bukan camera aku hilang or rosak pun…=P kene bersyukur…

note: tomorrow is my first Deepavali open house that I will attend.. hehe..
(SO, Malaysian)


wasalam…

6 comments:

thani abdul aziz said...

haha.. mcm org pulak camera ni.. takde atas urusan kerja.. hehe. anyhoo happy deepavali!

.:Dudu:. said...

lebih kurang la...sbb camera tu pun turut sama bekerja..hehe..
Hapie Diwali...

kylex said...

terasa plak sy bler kamu sebut camera org laen rosak,heheh..Tw xper kalo xde kamera jadi xbes sbb xda kngn utk diabadikan :P..

Selamat mkn utk open house esk :)

Miza said...

La jgn cdih2x nnt dapat la kamera tu lik... ;-)

.:Dudu:. said...

kylex: mmg kamera rosak tu refer kat kamu hehe..sowy..\(^0^)/
betul2..mmg x best..

miza: mmg la dpt balik, tp memori yg berlalu x pat balik..uhuhu..

kylex said...

hehe,dah gak pun :).
Skg dah ada camera reserve dan ada cerita ttg kamera di blog sy,huhuh..