Sunday, November 23, 2008

.:Bizzie nyer:.

Salam...
Nak updated tp x ada masa..uhuhu..
oh, Bz nyer saya.....
Sibuk ngan convo, kekusutan jiwa, keje dll... ;P (alasan semata2)
so, bile dah ada ms nnt and semua nyer dah settle new updated akan menyusul...
Btw, saya tinggalkan "Skipper" sebagai peneman buat anda semua.. ;P



Promote: Don't forget to watch Madagascar 2 - Escape 2 Africa
(i like a move it..move it..you got to move it..move it..MOVE IT!!!) :D

wsalam..

6 comments:

(¯`v´¯)♥nrina♥(¯`v´¯) said...

i like a move it move it hehe

dudu...ada bagi tapi kene cari kat entry yg bawah..saya siap tunjuk step by step lagi hehe...

.:Dudu:. said...

ok2..thanks kak..;D

Shazwani Adnan said...

salam.

comel nya sang Skipper tu. Nak pinjam boleh? =)

.:Dudu:. said...

wanie : wslam, comel kan2?? hehe ;D bleh jer nak pnjm, skipper ni boleh bersuara tatkala digoncang..

kylex said...

selamat berkonvo :)
beli kt mane skipper tu,tlg belikn,xpun tukar dgn cklt lngkawi ye,huhuh..

(¯`v´¯)♥nrina♥(¯`v´¯) said...

betul naik 5kg..tak caya makan ler semua hehe...pastuh tido kroohhhh...pastuh bangun makan balik hehehe...besok timbang..terus naik kuangkuangkuang..klu tak naik berat badan..naik angin ler hehe..