Thursday, November 27, 2008

Lapor + Busan

salam,
semalam kat ofis aku busan lagi, ditambah pula dgn kelaparan...
so, decide drive ke mcD (drive-thru) utk beli 1 set double cheeseburger for my lunch meal, makan tp still x kenyang.. argh!!!



kat ofis,ym ngan kak kama, dia ckp dia ngah mkn rojak...walah!! sodapnyer.. lapo lagi.. tp tahan jer.. ;D
tetiba tercetus idea nak tgk wayang mlm tu... emm, citer Antoo Fighter (The Malaysian Ghostbusters) aku ajak kak kama dia 'on' jer... k, line clear... blk dr ofis mintak permission kat ayah+mak, kebenaran di perolehi..yeah!!!
dalam kul 6.30 ptg, gie ambik kak kama kat rmh dia n terus jer gie Melaka Mall (MBO).
Beli tiket dulu, show kul 8.15mlm.. tgk jam, kul 7mlm...emmm, lambat lg..
jalan kaki ke Jusco (bersebelahan jer ngan Melaka Mall), solat dulu kat surau kat Jus
co pastu makan lagi kat mcD... ahaha.. semalam mkn mcD 2 kali... ;D
suka2.... ;P

8.15mlm, show start...
citer ni ok la utk sesape yg nak bergelak ketawa..mg kelakar giler2...
tp klu anda menitik beratkan jalan citer, movie ni mmg totally out la, jln citer dia x berapa nak best... tp dialog/script movie ni best, mmg korang tergelak habis... ahaha.. ditambah dengan hantu2 yg sgt Malaysian.. ada hantu cina, hantu jawa pun ada... ;P

Barisan Pelakon :
Awie sbg Drakulat Van Listerooy (mcm nama player bola ;D)

Radhi OAG sbg Poh Jee
Scha sbg Lara Lenjan
Ngasrizal Ngasri sbg Opie
Bront Palare sbg Rambo
Nurfazlin Azmi sbg Tasya
dll...


preview utk thriler, synopsis dan segala mcm antoo utk movie ni, clik HERE.


9 comments:

kylex said...

huhuh,sungguh sedap mcd kn..Smlm sy pn br mkn berger mcd dan mcshake,nyam2..

.:Dudu:. said...

nyam3.. ;D

Miza said...

huhuuhu sdpnye burger tu dah la tgh lapo ni huhuhu... dura ni saje je menggugat keimanan ku dah la kt rompin ni takdek mcD huhuhu

.:Dudu:. said...

ala cian nyer.. kfc ada??
kfc pun ada burger gak.. ;D

adledash said...

ASsalamualaikum...

hehe..bru jenguk blog ni smlm..ttber kat blog ade komen awk..ajaib tul..hee..nway..x sangka ade gak same ngan sy..kuat makan..haha..sy kalau kat campus, kalau satu waktu tu, kene ada dua menu berat...xtawula nk wat cane..dah lapar kan...selagi bley makan, makan jek..tapi kene jaga gak..takut dlm diam2 ade penyakit dtg..hehe..jaga2 tu..

WASsalam~OUT

thani abdul aziz said...

haih... kepingin pulak nk makan McD... sedapp nyer.. huhu

.:dura:. said...

adledash : Wsalam,InsyALLAH x ada penyakit klu mkn dijaga...;)

thani : Buat burger sendiri pon ok gak klu kepingin sgt..hehe...

alchemy said...

nagrut je la antoo fighter tuh... huhu

.:dura:. said...

alchemy : hehe..mmg ngarut pon..dah nama pun citer melayu, tp klu nak gelak ni movie plng sesuai la setakat ni....kah3...