Tuesday, November 11, 2008

Sebelas Haribulan Sebelas

Salam...


.: my mum and my lil'sis :.

11hb 11,
Kepada adik ku, Nur Fatin Izzati Bt Rahmat,
Semoga selamat menduduki peperiksaan SPM 2008… semoga semuanya berjalan dengan lancar dan tenang. Kami sekeluarga mendoakan agar kau berjaya dan dikurniakan kesihatan yg baik sepanjang peperiksaan berlansung.
All the best to u my lil’sis…
11hb 11,
My mum’s birthday!!!! Yang ke-51…. Pn. Noraini Bt Mohd. Dahan,
Sorry mum lambat wish, sbb pagi2 mak dah kuar pi keje, aku ngah tido lagi.. :P
Tp, after balik dr tgk abg kat hospital, aku ajak mak makan kat kedai makan jer….
Sorry x de cakes and present… Hanya doa dr anak2 mu agar dirimu dimurahkan rezeki, dipanjangkan umur, sihat, dan ceria selalu….
I Love U Mum….




.: my big brother :.

11hb 11,
My big bro… Mohd. Zahfri Syukri B. Rahmat
Dapat call dari makcik, bagitahu kat aku yg abg aku msk hospital (Hospital Putra).
X th sakit apa, tp dia dmm and sakit kat sendi2..
Kitorng suspect dia kene “Chikukunya” (x tao nak spell), tp doctor x bg th lagi ujian diagnosis.. Semoga cepat sembuh ye my big bro... InsyaAllah…
wasalam.......

2 comments:

thani abdul aziz said...

Amin... semoga yang terbaik semuanya... haih... teringat lak family kt umah bace entry ni. huhu.

.:Dudu:. said...

hehu.. you homesick right now huh?? :)